به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از گرگان، خانم سوسرایی، در نشست «معارف فاطمی» در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بیان کرد: معرفت اهل بیت(علیهم السلام) به ویژه حضرت زهرا(سلام الله علیها) ریشه تمام برکات و منشأ دست یافتن به کمالات معنوی است.
وی ادامه داد: محبت اهل بیت(علیهم السلام) پناهگاه محکمی است که در فراز و نشیب های زندگی به انسان آرامش می بخشد.
استاد حوزه خواهران با اشاره به مرتبه علم و دانش یگانه بانوی عالم بشریت، اذعان کرد: همان گونه که حضرت علی(علیه السلام) دریای ژرفی از علوم قرآن و اسرار آفرینش است، حضرت زهرا(سلام الله علیها) نیز دریای بیکرانی از علوم الهی است.
سوسرایی، حضرت فاطمه(س) را مظهر انسان کامل دانست و گفت: وجود او مظهر صفات و اسماء الهی است به گونه ای که پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «در مراحل رشد و کمال انسانی، مردان بسیاری به مرحله کمال مقدر خود دست یافته اند، ولی از زنان جز چهار تن به آن مقام نرسیده اند: آسیه، مریم، خدیجه و فاطمه».
وی با استناد به آیه قرآن کریم «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِکَ وَ بَنَاتِکَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ ...»، بیان کرد: رعایت حجاب و عفاف بانوان نه تنها موجب حفظ سلامت جامعه می شود؛ بلکه مهم ترین راهکار حفظ کرامت و شخصیت انسانی زنان در عرصه های مختلف است.
استاد حوزه خواهران با اشاره به فعالیت های اجتماعی حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها)، خاطرنشان کرد: زنان با رعایت موازین شرعی و ارزش های اخلاقی می توانند در عرصه اجتماع وارد شده و به فعالیت بپردازند.
سوسرایی، سست کردن بنیان خانواده را از اهداف دشنان برشمرد و افزود: برای مقابله با حربه های دشمنان و حفظ کانون خانواده لازم است سیره زندگی حضرت فاطمه(سلام الله علیها) برای زنان جامعه اسلامی الگو قرار گیرد.
وی در پایان گفت: یکی از وظایف اساتید و طلاب حوزه های علمیه، نشر فضائل حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و آشناسازی بانوان با کمالات و معارف بلند حضرت است.
انتهای پیام